Uppdatera Vårdhygienen på MedEasy!

I dagarna släppte vi ännu en föreläsningsserie, denna gång i ämnet vårdhygien! Föreläsningarna tar upp både det tentamensrelevanta och allt som är praktiskt relevant för vårdpersonalens vardagliga arbetsliv.

Både företag och studenter kan se fram emot denna kurs. Videorna är tillgängliga digitalt på MedEasy med möjlighet att ställa frågor i slutet av varje video. Kursen är också en integrerad del i alla våra företagsavtal.

Vårdhygienkurs även för sjukvården och vårdföretag

Om kompetenshöjning inom vårdhygien är något din arbetsplats kan behöva, kan vårt digitala verktyg vara en bra lösning. Här kan du läsa mer om hur digitala läromedel kan bli en stor resurs för dina kollegor eller anställda.

Det går att spara både tid och pengar samtidigt som man höjer kvaliteten på internutbildningen. Här kan du läsa om hur en av MedEasys många företagskunder gjorde stora ekonomiska besparingar samtidigt som de anställda får glädjas av mer och mer lättillgänglig kompetenshöjning.

Om vårdhygienkursen

Vårdhygienkursen är fullproppad med smittsamt vackra illustrationer och kunskap från nördiga personer på MedEasy. Med hjälp av humor, illustrerade tillvägagångssätt och råa fakta tar vårdhygienkursen dig igenom alla viktiga och mest tentarelevanta ämnen inom vårdhygien. Vi vågar påstå att vårdhygien aldrig varit roligare.

Genom kursen får du bekanta dig med smittkedjan och de grundläggande vårdhygienåtgärderna som kan förhindra smittspridning. De presenteras som oumbärliga verktyg i en vårdhygienverktygslåda. Av alla grundläggande smittförebyggande åtgärder lär du dig att handhygien är den viktigaste: I mer nördiga termer får du träffa den smittförebyggande Kung Carl Handfager. Här kommer också den karaktäristiska «humorn» hos MedEasy fram…

Kursen ger dig nödvändig kunskap som skapar trygghet för både patienten och dig som vårdpersonal. Efter att ha sett kursen kan du sänka axlarna, ta på dig skyddsutrustning och tryggt gå in i ett rum med smitta.

Se kursen, och bryt både smittkedjan och rädslan för isoleringsrummet på medeasy.se!

Dela denna text

Läs mer: