MedEasy-blogg

Farmakologikursen hos MedEasy slår alla rekord!

Kämpigt att få överblick över farmakologin? Nu är det lätt att bli trygg i grundläggande farmakologi! Vår kurs slår alla rekord och har 98 % i genomsnitt baserat på ca 5000 kommentarer! Vad väntar du på?

Läs mer
Mikrobiologi är kul med MedEasy!

Låt de nya videorna från MedEasy om mikrobiologi inspirera dig till ett effektivt och roligt lärande som både ger toppbetyg på tentan och säkra infektionsfria patienter.

Läs mer
Våra bästa studietips

Studietips som ger de bästa förutsättningarna för en lyckad start på sjuksköterskestudierna. Vi på MedEasy har samlat våra 10 bästa studietips. Vi hoppas att de kan hjälpa dig inför tentan. Och kanske ännu viktigare: Kunskapen du skaffar dig är först […]

Läs mer
Student leser i anatomi og fysiologi boka fra medeasy
Skapa en studieplan idag! 

Ett av våra bästa studietips är att skapa en studieplan. Här får du reda på varför och hur du gör. Sätt igång direkt vid terminstart!

Läs mer
Alldeles nya anatomiposters från MedEasy!

Vi har gjort två supersnygga posters som visar skelett och muskelanatomi. Anatomi är det vackraste som finns och nu kan dessa posters pryda väggen hemma hos dig eller på ditt arbete.

Läs mer
Morgonstund har guld i mun- mer än bara ett talesätt

Det är inte alltid som tiden räcker till. I en vardag fylld av föreläsningar, inlämningsuppgifter, social samvaro, träning och arbete är det svårt att avsätta tid för studier. Många känner nog av detta lite extra när det börjar närma sig […]

Läs mer