MedEasy-blogg

Uppdatera Vårdhygienen på MedEasy!

I dagarna släppte vi ännu en föreläsningsserie, denna gång i ämnet vårdhygien! Föreläsningarna tar upp både det tentamensrelevanta och allt som är praktiskt relevant för vårdpersonalens vardagliga arbetsliv. Både företag och studenter kan se fram emot denna kurs. Videorna är […]

Läs mer
Farmakologikursen hos MedEasy slår alla rekord!

Kämpigt att få överblick över farmakologin? Nu är det lätt att bli trygg i grundläggande farmakologi! Vår kurs slår alla rekord och har 98 % i genomsnitt baserat på ca 5000 kommentarer! Vad väntar du på?

Läs mer
Mikrobiologi är kul med MedEasy!

Låt de nya videorna från MedEasy om mikrobiologi inspirera dig till ett effektivt och roligt lärande som både ger toppbetyg på tentan och säkra infektionsfria patienter.

Läs mer
Våra bästa studietips

Studietips som ger de bästa förutsättningarna för en lyckad start på sjuksköterskestudierna. Vi på MedEasy har samlat våra 10 bästa studietips. Vi hoppas att de kan hjälpa dig inför tentan. Och kanske ännu viktigare: Kunskapen du skaffar dig är först […]

Läs mer
Student leser i anatomi og fysiologi boka fra medeasy
Skapa en studieplan idag! 

Ett av våra bästa studietips är att skapa en studieplan. Här får du reda på varför och hur du gör. Sätt igång direkt vid terminstart!

Läs mer
Prova gratis i 7 dagar

Registrera dig

Har du en användare? Logga in

Eller

Nå er du i gang!

Genom att registrera dig får du fri tillgång till allt vårt innehåll i 7 dagar.

Redan registrerad? Logga in