Ett kul och effektivt utbildnings­universum

För dig som vill lyckas inom 

Studenter använder MedEasy för att:

 • Få bra progression
 • Bli väldigt motiverad
 • Lyckas på provet
 • Var väl förberedd för arbetslivet

Du kommer att uppleva

 • Effektivt lärande med video, gamification och humor
 • Förenkling av komplicerade ämnen med enkla figurer
 • Bra svar på dina frågor från våra föreläsare
Lär dig med film
Testa kunskapen
Följ utvecklingen
Företag

Du kommer att uppleva

 • Effektivt lärande med video, gamification och humor
 • Förenkling av komplicerade ämnen med enkla figurer
 • Bra svar på dina frågor från våra föreläsare

Prova gratis

Få tillgång i 24 timmar

Registrera dig på en minut

Inget betalkort krävs

Priser

199,-Månad
1194,-6 månader
79,-Kunskapsboost

Lär dig med film

Vi lär dig allt du behöver med enkla karaktärer och humor och du kan ställa frågor direkt till föreläsaren

742föreläsningar
95 %score i genomsnitt
Anatomi och fysiologi
Sjukdoms­lära
Läkemedels­beräkning
EKG

Anatomi och fysiologi

Missa inte våra fantastiska föreläsningar inom anatomi, fysiologi och biokemi. Föreläsningarna är utvecklade i nära samarbete med tusentals sjuksköterskestudenter och är fyllda med humor och enkla förklaringar som alla kan förstå.

Till föreläsningarna
Anatomi och fysiologi
Sjukdoms­lära
Läkemedels­beräkning
EKG

Testa kunskapen

Vi hjälper dig att plugga på det viktigaste med hjälp av modern teknik

6 015uppgifter
3 188flashcards
Flervalsuppgifter
Beräkningsläge
Flashcards
Battle
Smart upprepning
Fråga en vårdutbildad

Följ utvecklingen

Vi visar dig exakt hur hårt du måste arbeta för att nå dina mål med hjälp av detaljerad statistik

För att din kunskap räddar liv

Gör som 133 201 andra hälsonördar

Lär dig som 133 201 andra hälsonördar

95 %medelpoäng
133 201användare
7 657 289visade föreläsningar
35 315 518utförda uppgifter

Det blir så mycket lättare att förstå när du förklarar! Älskar detta konceptet med digitala föreläsningar så jag kan se det igen och igen och igen tills jag kan det. Lärarledda föreläsningar fungerar inte riktigt på samma sätt ;)

Jeanette

Måste bara älska medeasy :)

Catharina

Dessa föreläsningar är grymma! Hjälper mig att klara läkemedelstentorna!

Rebecca

Tack BÄSTA MedEasy! Har precis kommit hem från min första anatomitenta och utan att ännu veta resultatet måste jag tacka för super bra föreläsningar och förklaringar! Under dagens tenta har jag haft så mycket nytta av alla skisser och tentafrågor! Har jag klarat tentan så är det tack vore er!

Ella

WOW! Jag som aldrig trodde att jag skulle kunna omvandla då jag alltid varit sämst på det och inte fattat hur man gör. Nu tyckte jag att det va EasyPeasy. Tusen tack för det!

Angelica

Allra bästa underhållningen en lördagskväll! Det är omöjligt att bli "sur" när man lyssnar och lär till Stina. Jag undrar om jag någonsin hade klarat av SSK-utbildningen utan Medeasy..!? Nåja det återstår att se, två terminer kvar, K Ä M P A! :-)

Mary

Bästa föreläsningarna jag har varit med om! Tack för att ni finns och gör pluggandet lättare. Äntligen förstår jag :)

Anonym

Jag är så himla glad att jag hittat denna sidan. Superba genomgångar, bra förklarat, härligt att det relateras tillbaks till utbildningen hela tiden och bra kom-ihåg historier/ordlekar. Hjälper mycket för lärandet med humor och även små uppgifter där vi får testa vår kunskap mitt i genomgången, som en repetition.

student

Väldigt bra, informativa och pedagogiska korta föreläsningar. Stort tack medeasy, för kunskapen och enkelt förståeliga förklaringar.

Hinda

Fantastiskt!!!! Tusen tack!! (jag mena såklart kilo tack eller 10 upphöjt i tre tack)

Sara

Så himla goa föreläsningar. Så tacksam att jag hittade till denna sida! Älskar din humor med, blir lite roligt då med. Super!

Eva

Älskar´t! kollar alltid filmerna före eller efter våra föreläsningar och då brukar det mesta falla på plats. Är även kanon att använda till våra instuderingsfrågor. Humorn är underbar och jag skrattar högt varenda genomgång åt något knas som Stina säger! ;-)

M

Ett stort tack till era fantastiska föreläsningar. Jag fick VG på Fysologitentan tack vara er!!!

Tatini

Tack för en fantastisk bra pluggtjänst! Jag genomförde nyss ett prov i läkemedelsberäkning och kände mig grymt bra förberedd tack vare Er!

Julia

Hej, ville bara säga att era föreläsningar är grymma :) Enkla att förstå och bra minnesknep.

Felicia

Tack snälla för jättebra föreläsningar.

Lier

Tack så jättemycket för en himla bra förklaring! Har kämpat i över ett halvår med att förstå det som nu klarnade på mindre än en kvart...

Anonym

Grym föreläsning! Tydligt, välformulerat och mycket repetition vilket gör att mycket fastnar! Jag har tenta i mikrobiologi om 6 dagar vilket blir svårt att hinna men önskar gärna föreläsningar om bakterielogi och virologi i framtiden. Lär mig otroligt mycket genom er! TACK!

Sjuksköterskestudent

Jag måste bara säga tack! Efter att ha kikat på flera av föreläsningarna här börjar jag äntligen känna att jag kan klara den där tentan sen. Svårast hade jag för aktionspotential, men nu börjar jag förstå! Mycket pedagogisk och lättsam att lyssna på! THANK YOU!

A.L.

Med största sannolikhet är medeasy min räddning när det det kommer till läkemedelsberäkning! Tack

Anonym

Fantastiskt hur ni kan göra något som är så himla komplicerat till något greppbart! Har kollat på videon två gånger och nu sitter till och med det riktigt avancerade fast jag egentligen inte fokuserade på det från början! Stor eloge till er, shiiiit vad ni är duktiga!! <3

Victoria

Super bra föreläsningar!! Jag har tittat på alla. Jag pluggar IVA-vubben och behövde en uppdatering. Många år sedan jag gick grund ssk och använde mig av beräkningar dagligen. Super bra verktyg!

Camilla
Sjuksköterska

Super bra föreläsning! Bästa genomgången av cellen som jag någonsin hört... det finns nog nu hopp om att jag kommer klara anatomi och fysiologikursen!!

Helén

Kanonbra föreläsningar! Jättebra föreläsare med humor och det är enkelt att förstå vad det handlar om. För varje video har jag bara blivit mer och mer nyfiken och vill lära mig MEEER!!

Malin

Alltså det blir kanske tjatigt men det här är så otroligt bra, jag blir verkligen peppad av att lyssna. Före medeasy ville jag bara putta undan böckerna och gå och lägga mig, nu kan jag snarare tänka tvärtom att "åh, det här vill jag ju veta ännu mer om". Tack.

Jon

Så fruktansvärt bra föreläsning! Allt klickar! Det är slutplugg inför tenta på onsdag, och tack och lov har jag Medeasy som hjälper mig förstå och minnas!

Johanna

Fantastisk video! Tydligt strukturerad och med kreativa liknelser, vilket gjorde det intressant, lätt och roligt att följa med och lära sig.

Annie

Äntligen fattar jaghur gasutbytet sker rent konkret i cirkulationssystemet! Har suttit och slitit mitt hår inför tentan, men med hjälp av dessa skisser ramlade poletten plötsligt ner! Nu är det bara resten kvar och att komma ihåg allt...

Mary

Vill bara säga TACK till dig Stina! Tack för att du gör något jobbig och svårt till roligt och intressant :) Jag ÄLSKAR dina exempel (Tacosåsen, äggen, Duodenum t-shirten etc). Det är sånt som gör att faktan fastnar i huvudet. Och så har du dessutom en bra röst att lyssna på! Stor kram och tack igen :)

Marie

Vill bara säga ett STORT TACK!! Det känns tryggt att gå hem efter en förvirrande dag i skolan och titta på medeasy. Ni har verkligen fått mig att förstå på riktigt, då det är perfekt för mig som inte lär mig så bra av att läsa i böcker. Tack vare er klarade jag tentan (till och med VG!!). Så återigen en stort tack, och hoppas att ni fortsätter med det ni gör!

Anna

Jag har precis fått reda på att jag inte bara klarat anatomi/fysiologi tentan utan fick VG. Jag skulle verkligen vilja tacka Medeasy för att ni fått mig att förstå, inte bara övergripande utan på djupet. Jag utgick från era föreläsningar och det gav resultat - ”kick ass”! Tack för hjälpen!

Eva
Se nästa

Du kommer att uppleva

 • Effektivt lärande med video, gamification och humor
 • Förenkling av komplicerade ämnen med enkla figurer
 • Bra svar på dina frågor från våra föreläsare

Prova gratis

Få tillgång i 24 timmar

Registrera dig på en minut

Inget betalkort krävs

Priser

199,-Månad
1194,-6 månader
79,-Kunskapsboost

MedEasy för företag

Vi arbetar med skickliga och engagerade företag

 • Skräddarsy kurspaket efter dina anställda
 • Öka kunskapsnivån på din avdelning
 • Få en överblick över avdelningens utbildningsmål
VårdförbundetVårdförbundet
Prova gratis i 24 timmar!

Registrera dig

Har du en användare? Logga in

Eller

Nå er du i gang!

Genom att registrera dig får du fri tillgång till allt vårt innehåll i 24 timmar.

Redan registrerad? Logga in