Farmakologikursen hos MedEasy slår alla rekord!

Kämpigt att få överblick över farmakologin? Nu är det lätt att bli trygg i grundläggande farmakologi! Vår kurs slår alla rekord och har 98 % i genomsnitt baserat på ca 5000 kommentarer! Vad väntar du på?

Farmakologi är kunskap om hur läkemedel fungerar. Vi har finjusterat denna kurs i dialog med våra studenter så att du får högsta möjliga läranderesultat samtidigt som du förhoppningsvis tvingar dig att både skratta, rodna och hålla skämskudden framför ansiktet!

Kursen passar alla typer av vårdpersonal och är skräddarsydd för sjuksköterskestudenter, ambulanspersonal och andra som läser farmakologi på kandidatnivå och som vill leka samtidigt som de lär sig att «kicka ass» på tentan! Våra farmakologivideor har för närvarande ett otroligt 98 % genomsnittligt betyg baserat på feedback från nästan 5 000 studenter.

Vi gör alla teoretiska begrepp inom farmakologins värld begripliga med praktiska och konkreta exempel. Föreläsningarna tar upp allt det viktigaste du behöver i praktiken och allt inom temat som läraren tänker fråga dig om på farmakologitentan!

Säkert och bra patientbemötande kräver att du har goda och aktuella kunskaper i farmakologi, så denna kurs är minst lika relevant som repetition för vårdpersonal.

Kolla in våra populära och magiska farmakologiföreläsningar på MedEasy.se idag. Testa gratis och oförpliktande – gäller alla nya användare!

Kursens innehållsförteckning:

Hur fungerar läkemedel? Hur tillverkas de? Vilka olika läkemedelsformer finns det och när ska de olika användas?

Varför får vissa biverkningar och andra inte? Vad är farmakokinetik? Vad är farmakodynamik?

Vad händer vid allergiska läkemedelsreaktioner? Varför utvecklar vissa tolerans, och vad händer vid abstinens?

Varför varierar effekten av medicin?  Vad är receptbelagt eller multidos?

I kursen svarar vi på alla dessa frågor och mycket mer!

Prova-på gratis och oförpliktande åtkomst till alla nya användare!

Kom igång nu!

Lekande lätt att lära farmakologi med MedEasy
Dela denna text

Läs mer: