Dags att fräscha upp dina HLR-kunskaper?

I det här inlägget får du lära dig hur du bokstavligen spikar fast denna livräddande kunskap på väggen en gång för alla!

Vårt mål är att alla ska kunna utföra basal hjärt-lungräddning (HLR) i väntan på att hjärtstartare kopplas upp och på att ambulansen ska komma. Hjärtstartare har blivit så lätta att använda, och inte minst lättillgängliga på många håll, att förutsättningarna för att rädda liv aldrig har varit bättre. Ändå vet vi att det är grundläggande bra kompressioner och inblåsningar som fortfarande är avgörande för utgången, oavsett vilken teknisk utrustning du har till ditt förfogande.

Här hittar du information om hur du kan se vår basala HLR-föreläsning gratis online, även resterande fyra föreläsningar om du är med i MedEasy-gänget 🤓, hur du kan ladda ner eller beställa HLR-affischer och du hittar även en länk som kan delas med programansvarig på din utbildning eller avdelningschef på ditt jobb om du tycker att MedEasy kan användas där du befinner dig.

Vi på MedEasy jobbar varje dag för att dela livsräddande kunskap med så många människor som möjligt. För att nå ut till så många som möjligt med undervisning om HLR har vi gjort denna video tillgänglig gratis för alla utan inloggning. Dessutom hoppas vi att våra HLR-affischer kan hamna på väggen på så många ställen som möjligt. Nedan kan du både ladda ner och skriva ut själv eller beställa högkvalitativa tryck som gör sig bra både med och utan ram.
Dela denna text

Läs mer: