Alldeles nya anatomiposters från MedEasy!

Vi har gjort två supersnygga posters som visar skelett och muskelanatomi. Anatomi är det vackraste som finns och nu kan dessa posters pryda väggen hemma hos dig eller på ditt arbete.

Vackert för ögat och lärorikt för hjärnan!

Våra posters kan beställas här och kostar 299 kr, inkl. porto för båda två.

Om du går ihop med fyra andra hälsonördar och delar på ett grönt megapaket som innehåller 5 par posters (fem muskelanatomi och fem skelettanatomi) kan ni spara på både pengar och miljö! Då blir priset endast 245 kr!

SVENSK version

Billigare blir det inte, ett pris värdigt en student helt enkelt! Ärligt talat, hade allt varit så billigt, hade livet varit näst intill perfekt.

Ok, så du har köpt två nörd-posters, och nu ska du hänga upp dem. Ett alternativ är att gå ut i skogen, hitta några pinnar och göra en egen hemgjord ram, men vi är rädda att du inte riktigt orkar med det. Ett annat, lite mindre pretentiöst alternativ är att tejpa upp dem på väggen. Om du vill ge dessa snygga posters en riktig ram, så passar de perfekt i alla IKEA 50 x 70 cm ramar.

Har vi berättat att våra posters är gjorda av MedEasys eminenta illustratör, designer, medicinstudent och mästare på kommunikation Vetle Mørland? Han har suttit och myst medan han satte ihop detta mästerverk till dig. Man kan nästan känna kärleken han lagt ned i affischerna när man studerar varje muskel och varje ben. Vetle hoppas att du kommer njuta lika mycket av bilderna som han gjorde då han ritade dem.

Disclaimer: Möblerna på bilden ingår inte i beställningen. Vetle ingår tyvärr inte heller i beställningen.

Dela denna text

Läs mer:

Skapa en studieplan idag!

Ett av våra bästa studietips är att skapa en studieplan. Här får du veta varför och hur, och skall du skriva anatomi och fysiologi tenta i höst har vi fixat en generell studieplan fix & färdig åt dig som tips!

Läs mer
Uppdatera Vårdhygienen på MedEasy!

I dagarna släppte vi ännu en föreläsningsserie, denna gång i ämnet vårdhygien! Föreläsningarna tar upp både det tentamensrelevanta och allt som är praktiskt relevant för vårdpersonalens vardagliga arbetsliv. Både företag och studenter kan se fram emot denna kurs. Videorna är […]

Läs mer